Haberli Yazı!

Haberini verdik de yazmaya fırsat olmadı. Öncelikle takipçisinden gecikme için özür dilemeli.

Ben bir konsere gittim ki sormayın gitsin! Imam Baildi İstanbul Babylon'daydı 9 Ekim gecesi. Sahnenin hemen önünden onları izleme şerefi de şahsıma aitti. Aman ne keyif! Yanımda çok sevgili dostum Özgün, karşımda son bir senemi neredeyse işgal etmiş Imam Baildi.

Zaten pek çoğunu bildiğim ezgilerini canlı canlı salıverdiler kulaklarımdan içeri, hem de gözlerimin içine baka baka! Ayaklarım yerden kesildi bildiğiniz. Hele bir de konserin sonunda Özgün'ün itelemesiyle kıvama gelen ben, grubun benim gözümde en kıymetli elemanı olan Giannis'yle sohbete girince, topuklarımdan kanatlar çıktı sahiden!

Rüya gibiydi işte. Onlar gecenin sonunda benim sevdiğim o güzel memlekete, karşı kıyıya uçtular.
Biz de Ankara yollarına düştük.

Haydarpaşa'da 23:30'da olması gereken Aslı ve Özgün, trenin düdüğüyle otobüsten indiler. Gara doğru depar atan iki genç, trenin hareket ettiğini görünce ellerinde ne varsa küfrederek sağa sola savurdular! Bir adam göründü uzaklardan, "durdurdum telsizden haber verip koşun!" dedi. Zaten pili biten Aslı ve Özgün son bir defa marşa basıp koştular trene ve son vagonda aldılar soluğu! Tren kaçmamış, kaçamamıştı. Biz perişandık ama, bu gerçek de gün gibi ortadaydı.

Ankara güzel şehir güzel olmasına tamam. Hadi bu kadarını kabul ediyorum oradaki güzel insanlar için. Ama... Yok. Sinmiyor içime yine de bir yanı. Sevemiyorum. Kuru soğuğunu hele hiç sevmiyorum. Eskişehir de canımı ye mesela. Ama Ankara. I-ıh. Bu ziyaretimde de geçemedi sınıfı.

Özgün, Kemal, Nilüfer Teyze'm, İo ve Mithra'ya teşekkürler!

Yağmur yağıyor İstanbul'da.
Güzel şeyler olsun.

Yorumlar

  1. Polatlı - Sincan maceramız da vardı :)

    Ama herşey çok güzeldi, bir kişiye daha treni sevdirdim :p

    O bir kişi de bana bir müzik grubu daha sevdirdi.

    Var sen Ankara'yı beğenme, İstanbul herkese yeter!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasan'ın Rüyası

Aç!