Çocuk Edebiyatı Üzerine Söyleşmece

Blog benim elim ayağım gibi oldu. Biraz uzak kalsam internetten aklımı işgal etmeye başlıyor en olmadık yerinden. Derler ya hani; "çocuğum gibi"! Burayı takip ettiğini bildiğim bilmediğim tüm okurlar da benim paylaşım ortaklarım. Hepsine ziyaretlerinden dolayı teşekkürü borç bilir hemen de öderim! 

Yazmak hep vardı, nefes varsa var olmaya devam da edecek. Ama biçim değişiyor kuşkusuz, yazarın ilgi alanları da değiştikçe. Şu sıralarda bir çocuk romanı üzerine çalışıyorum. Sizler de hazır burayı ziyaret etmişken belki konuya ilişkin fikirlerinizi beyan etmek istersiniz. Türkiye'de çocuk edebiyatına verilen önemden tutun da, size göre çocuklara hitap eden eserlerin olmazsa olmazlarına kadar birçok konuda aklınıza gelenleri bana yazarsanız çok memnun olurum. Burada paylaştıklarımızı birkaç ay sonra bir kitabın satır aralarında yakalayabilirsiniz belk, ne de hoş olur! 

Sesinizi sözünüzü, ister bu yazıya yorum olarak, isterseniz akerindir@gmail.com adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz. 

İlginiz için şimdiden teşekkürler!

Yorumlar

  1. çocukken sınıf kütüphanesinden kitap çaldım ben.. hani gri renkli uzun kilitli dolap vardı ya..

    sevgi arsızı ölüm'ü..

    çaldıgım kitaba bakar mısınız
    hangi çocuk böyle şanslı olur ki :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasan'ın Rüyası

Aç!