Futbol, Asla "Sadece Futbol" Değildir!


Geçtiğimiz günlerde yazdığım ama rötarlı olarak bloguma eklediğim "youtube" yazısı tam da gününde, sitenin erişime yeniden açıldığı günde bu adreste yer alır oldu. belki yeni yeni o yazıyı okuyanlar, aslı herhalde geriden takip ediyor gündemi demiş olabilirler, yok, öyle değil olayın "aslı". yazı, hadisenin hemen ardından yazılmıştı, siteme geç taşındı yalnız, bu böyle bilinse güzel olur..

geçmiş olsun hepimize, erişebiliyoruz artık sitemize! lakin bu elbette gölgelememeli memlekette yaşanan "sansür" gerçeğini, aksine, böyle manasız yasaklar karşısında sesimizin biraz çıkmasına vesile olmalı..

geçmiş günün hikayesinden, "günün" hikayesine gelelim biraz da.
derler ya hani, futbol halkların afyonudur diye.. evet, sanırım sucuğuna bayıldığım afyon'dan sonra, en bi' sevdiğim afyon bu benim; futbol.

beni bilenlerin bir kısmı, ne kadar "samimi" bir futbolsever olduğumu da bilir.. bu samimi futbolsever konusunu ilerleyen günlerde burada irdelerim illa ki değinmişken. öyle ya da böyle, bir şekilde, elinden geldiği, sesi, nefesi yettiğince de Fenerbahçeli olduğum da, yine o "beni bilenlerin bir kısmı" tarafından şiddetlice bilinir.. şimdilerde ise yeni bir heyecan var tabi başımızda, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final heyecanı.. daha önce başımıza gelmemiş, bizi henüz sarhoş etmemiş türden bir heyecan..

2 nisan akşamı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Chelsea maçından evvel, bugün oynanan Chelsea-M'boro maçında bir grup renktaş tribünde kendini gösterdi, Chelsea taraftarı ile erkenden tanıştı. Hem de ellerinde "we are coming" yazan bir pankartla..

Antu.com'dan okuduğumuz, öğrendiğimize göre Emre Akın, Barlas Baykan, Ahmet Cemal Dedeoğlu ve Enis'e, Fenerbahçe'yi şimdiden İngiltere sokaklarında, statlarında, kafelerinde, İngiltere'nin her bi' yerlerinde destekledikleri için teşekkür ediyorum kendi adıma. Siz orada, biz burada destek olacağız, emin olun. İngiltere'deki maçta biz olamasak da, orada olacak dostlarımız ve sizlerle aynı heyecanı paylaşıyor, sevinçli haberler işitmek umuduyla geri sayıyoruz..

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasan'ın Rüyası

Kafamı Kırarım! s1e1