Bildiri-Yorum #2

İnsanlar yaşıyorlar. Bakıyorum da etrafıma, herkes bir yerlere koşuyor, yetişiyor, kaçırıyor bir şeyleri. Duruyorum ben de arada, izliyorum olanı biteni…

Gözde ve Oğuz, Biricik kuzenim.. Gülüşünde her mevsimin en güzel yanlarını taşıyan Gözde’cik evlendi geçtiğimiz hafta. Mutluluğunu okudum gözlerinde, nikahını izlemeye gelen pek çokları da gördü benim gördüğümün aynısını.. Bir ömre sığmayacak mutluluklar, sevinçler olsun sizinle..

Uğur, Öyle çok zamandır adam akıllı göremiyorum ki onu! Rıhtımda bira içmekle olmuyor ki yalnız.. Uzun uzun konuşmak istiyor gönül, saatlerce.. Oradan buradan “çılgın” geyikler yapıp dibe vurmak hatta bazen..

Serkan, Gittim gördüm. Özlemişim hem ne çok! Keyfi yerindeydi, aşıktı hem de nasıl! Evlilik sözcüğü dolanmıştı diline, pek de yakışmıştı hani.. Konuştuk biraz, oradan buradan, işten güçten.. Anladı beni, ben de onu anladım sanki.. Anlaştık.. Seviyorum ben onu çok.. “Abim!”

Ekin, bir gün ansızın kalk hadi koş sinemaya gidiyoruz diye evden çıkardı beni. Kutladık doğum günümü, o, ben, Jesse James.. Geç bulup çabuk kaybetmemek için sımsıkı sarıldığım..

Nihan, günler, haftalardır görüşmek için can atıyoruz. O bana laf atıyor durmadan, ben ona.. Telefonlar, sanal alemler yetmiyor artık, kesmiyor.. O kendini kurtaramıyor işten, okuldan, ben kendimi çekip çıkaramıyorum bir türlü.. Geçsin artık şu günler de, kavuşalım şu kahve kokusuna be kuzu.. Olmuyor..

Kubilay, mevzu çocukluğumdan açılmışsa, illa değer dokunur sözün bir köşesi bu adama. Pek çok şeyini bildiğimdir o. Zaman zaman uzaklara gitmiş, kaybolmuşsa da hep hissettiğimdir yanı başımda. Şimdi artık İstanbul’da, yine. Gitmemesi en büyük arzular listesinde zirveye oynuyor.. Kıymetli ve bilmeli ki ondan kıymetli başka bir şey de yok hayatta.. Yaşamalı ona göre.. Birlikte yapılacak çok tezahürat var daha, santrayla beraber omuz omuza.. Maç bitse de olur, bitmese de..

Beyza, nihayet İstanbul'da ve kavuştu kendi ofisine, şirketine.. Arzuladığı gibi.. Her şey istediği gider umarım şimdi.. İstanbul onu özledi..

Durdum baktım yine.. Zaman zaman kendi içime, dışıma zaman zaman..
Düz cümleler kurmaktan uzak ama tam da göbeğinden bu hadisenin..
Var'lar,
İyi ki..

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasan'ın Rüyası

Aç!